Ilmoittautuminen ja maksut – Reservation and Fees

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aukeaa sunnuntaina 8.9.2012 klo 10. Ilmoittaudu osoitteeseen kekri.ilmoittautuminen ( @ ) gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, keskiaikanimesi, syntymäaikasi, yhteystietosi (s-posti ja puhelin), SCA/SKA jäsennumerosi, mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot sekä ilmoita mikäli haluat myyntipöydän markkinoilla. Jos ilmoitat useamman henkilön kerralla, tarkistathan, että em. tiedot tulevat kaikkien osalta mainituiksi. Huom! Emme välttämättä pysty huomioimaan kaikkia ruokarajoitteita.

Hinnat

Tapahtumamaksu ja kaikki ateriat (iltapala, 2 aamiaista, lounas, pidot) maksavat jäsenelle: 38 euroa. Tapahtumamaksu ja kaikki ateriat ei-jäsenelle: 43 euroa. Lapsialennukset: 0-5-vuotiaat 0 euroa, 6-11-vuotiaat puoleen hintaan (19/21 euroa), 12 vuotta täyttäneet maksavat täyden hinnan. Kaikki alaikäiset pääsevät jäsenhinnalla, jos huoltaja on jäsen. Päiväkävijä hinta on 10 euroa / aikuinen, 6-11 -vuotiaat 5 euroa, alle 6 -vuotiaat lapset ilmaiseksi. Päiväkävijät voivat saada pidot, jos tapahtuma ei ole täysi. Pitojen hinta päiväkävijöille 10 euroa ja 5-11 -vuotiaat 5 euroa.

Maksaminen

Maksut Keskiaikaseura Hukka ry:n tilille 102530- 209943. Käytä viitettä 20132.

Myöhästymismaksu

5 euroa. Viimeinen maksu- ja varauspäivä on 11.10. Ulkomailla asuvat saavat maksaa ovella ilman lisämaksua, kunhan ovat tehneet varauksen viimeistään 11.10.

Peruutusehdot

11.10. mennessä peruuttavat saavat takaisin koko maksun. Tämän jälkeen peruuttaville ei valitettavasti enää voida palauttaa mitään. Jos jättää ilmoittautumisensa peruuttamatta sekä maksamatta sekä saapumatta tapahtumaan, laskutetaan tapahtumamaksu myöhästymismaksuineen jälkikäteen ja siihen lisätään 3 euroa käsittelykuluja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s