Tapahtumailmoitus – Event Announcement

Tapahtumailmoitus – Event Announcement
Kekri-All Hallows Feast V 30.10-1.11.2015 Tuusulan Metsäpirtti

Hukan pitäjä kutsuu teidät jälleen viettämään Kekriä, sadonkorjuun juhlaa! Tarjolla on jousiammuntaa, rottinki- ja kalpataisteluja, laulua ja tanssia, ohjelmaa ja satoisat pidot.

Tapahtumapaikka

Metsäpirtti sijaitsee Tuusulassa, Rusutjärven rannalla, noin 5 km päässä Tuusulan keskuksesta. Tapahtumapaikan osoite on Turaniementie 61, 04370 Rusutjärvi.

Tapahtumapaikalta löytyy monitoimirakennus, jossa on keittiö, ruokasali ja majoitustilat wc ja suihkutiloineen samassa. Lisäksi rakennuksessa on erillinen luokkahuone luentoja varten. Järven rannassa on sauna ja grillikatos. Tapahtumapaikka sopii liikuntaesteisille vain osittain. Tapahtumapaikan maastoon on mahdollista pystyttää telttoja yöpymistä varten. Leirikeskuksessa on runsaasti ulkotilaa jousiammunnalle, matsaukselle ja muulle toiminnalle.

Tapahtumassa on sänkypaikkoja 50:lle hengelle. Majoittuminen tapahtuu neljän hengen huoneissa ja jokaisessa huoneessa on mahdollisuus yhteen lattiamajoituspaikkaan. Sängyissä nukkuville on leirikeskuksen puolesta petivaatteet. Kun sänkypaikat on varattu, kymmenelle hengelle on tarjolla tarvittaessa lattiamajoitusta. Lattialle majoittuvia pyydetään tuomaan oma patja ja omat petivaatteet mukana.

Tapahtumaan mahtuu myös runsaasti päiväkävijöitä. Päiväkävijöille on tarjolla pidot.

Tapahtuma on “kostea” (ensisijaisesti vain mietoja alkoholijuomia). Tupakointi on sallittua vain merkityillä tupakointipaikoilla. Tapahtumapaikka aukeaa perjantaina klo 18 ja sulkeutuu sunnuntaina klo 12. Puolen päivän jälkeen paikallaolijoiden katsotaan olevan vapaaehtoista siivousapua.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset osoitteeseen keskiviikkona 2.9.2015 klo 18 alkaen sähköpostitse osoitteeseen kekri.ilmoittautuminen ( @ ) gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, keskiaikanimesi, syntymäaikasi, yhteystietosi (s-posti ja puhelin), SCA/SKA jäsennumerosi, mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot. Jos ilmoitat useamman henkilön kerralla, tarkistathan, että em. tiedot tulevat kaikkien osalta mainituiksi. Huom! Emme välttämättä pysty huomioimaan kaikkia ruokarajoitteita.

Hinnat

Tapahtumamaksu ja kaikki ateriat (iltapala, 2 aamiaista, lounas, pidot) maksavat jäsenelle: 36 euroa. Tapahtumamaksu ja kaikki ateriat ei-jäsenelle: 41 euroa. Lapsialennukset: 0-2-vuotiaat ilmaiseksi, 3-11-vuotiaat puoleen hintaan (18/20 euroa), 12 vuotta täyttäneet maksavat täyden hinnan. Kaikki alaikäiset pääsevät jäsenhinnalla, jos huoltaja on jäsen. Päiväkävijän hinta on 10 euroa sisältäen lounaan. Pitojen hinta päiväkävijöille on 10 euroa.

Maksaminen

Maksut Keskiaikaseura Hukka ry.n tilille FI75 1025 3000 2099 43 BIC NDEAFIHH. Käytä viitettä .

Myöhästymismaksu

Viimeinen maksu- ja varauspäivä on 19.10.2015. Myöhästymismaksu on 5 euroa. Ulkomailla asuvat saavat maksaa ovella ilman lisämaksua, kunhan ovat tehneet varauksen viimeistään 19.10.2015.

Peruutusehdot

19.10.2015 mennessä peruuttavat saavat takaisin koko maksun. Tämän jälkeen peruuttaville ei valitettavasti enää voida palauttaa mitään. Jos jättää ilmoittautumisensa peruuttamatta sekä maksamatta sekä saapumatta tapahtumaan, laskutetaan tapahtumamaksu myöhästymismaksuineen jälkikäteen ja siihen lisätään 3 euroa käsittelykuluja.

Kuljetukset

Tarvittaessa noutoja Tuusulan keskuksesta voidaan järjestää pientä korvausta (5 euroa / suunta) vastaan Ilmoitathan tarpeestasi ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin autokraatille, kuitenkin viimeistään viikkoa ennen.

Tapahtumapaikalle pääsee myös julkisilla, linja-autopysäkki on noin 100 metrin päässä leirikeskuksesta.

Ajo-ohje

Helsingin suunnasta: Aja Tuusulanväylää (tie 45) Tuusulan keskustan ohitse ja käänny vasemmalle Rusutjärventielle. Rusutjärventieltä käänny 650 metrin jälkeen Turaniementielle. Leirikeskus on risteyksestä 600 metrin päässä oikealla.

Tampereen suunnasta: Hämeenlinnan väylää (E12). Poistu liittymässä nro 14 Hämeentielle (tie nro 45). Seuraa tietä nro 45 n. 17,5 km, käänny oikealle Envallinkujalle. Aja 240 metriä ja käänny vasemmalle Turaniementielle.

Yhteystiedot

Autokraatti
Maerith aff Weselax (Maarit Pakkala)
kekri.ilmoittautuminen@gmail.com

Co-autokraatti
Vallittu (Paula Sahlberg)
vouti@hucca.org

Feastokraatit
Menja G tiimeineen

Marski:
Herr Tuomas Tharo

Jousimarski:
Mistress Kerttu Roisko

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s