Tapahtumailmoitus – Event Announcement

Kekri-All Hallows Feast IV 28.-30.11.2014, Leirikeskus Märkiö

Hukan pitäjä kutsuu teidät jälleen viettämään Kekriä, sadonkorjuun juhlaa! Tarjolla on jousiammuntaa, rottinki- ja kalpataisteluja, laulua ja tanssia, markkinat, huutokauppa ja satoisat pidot.

Tapahtumapaikka

Leirikeskus Märkiö sijaitsee Nurmijärvellä Hanko-Hyvinkää tien varrella noin 4 km Rajamäeltä Hankoon päin, os. Hangonväylä 1506. Tapahtumapaikalta löytyy huoltorakennus, jossa keittiö ja ruokasali, sekä majoitusrakennus, jossa suihkut ja wc:t. Lisäksi erillinen toimintatila/luentosali. Järven rannassa on lisäksi puusauna ja nuotiopaikka. Tapahtumapaikka sopii liikuntaesteisille vain osittain.

Tapahtumaan mahtuu 62 osallistujaa, joista suurimmalle osalle on sänkypaikka. Kun sänkypaikat on myyty, lopuille on tarjolla lattiamajoitus. Tapahtuma on “kostea” (ensisijaisesti vain mietoja alkoholijuomia). Tupakointi on sallittua vain merkityillä tupakointipaikoilla. Tapahtumapaikka aukeaa perjantaina klo 18 ja sulkeutuu sunnuntaina klo 12. Puolen päivän jälkeen paikallaolijoiden katsotaan olevan vapaaehtoista siivousapua.

Lisätietoja ohjelmasta nettisivuilla https://kekrijuhla.wordpress.com/

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset keskiviikkona 01.10.2014 klo 18 alkaen osoitteeseen kekri.ilmoittautuminen ( @ ) gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, keskiaikanimesi, syntymäaikasi, yhteystietosi (s-posti ja puhelin), SCA/SKA jäsennumerosi, mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot sekä ilmoita mikäli haluat myyntipöydän markkinoilla. Jos ilmoitat useamman henkilön kerralla, tarkistathan, että em. tiedot tulevat kaikkien osalta mainituiksi. Huom! Emme välttämättä pysty huomioimaan kaikkia ruokarajoitteita.

Hinnat

Tapahtumamaksu ja kaikki ateriat (iltapala, 2 aamiaista, lounas, pidot) maksavat jäsenelle: 36 euroa. Tapahtumamaksu ja kaikki ateriat ei-jäsenelle: 41 euroa. Lapsialennukset: 0-2-vuotiaat ilmaiseksi, 3-11-vuotiaat puoleen hintaan (18/20 euroa), 12 vuotta täyttäneet maksavat täyden hinnan. Kaikki alaikäiset pääsevät jäsenhinnalla, jos huoltaja on jäsen. Päiväkävijän hinta on 10 euroa. Päiväkävijät voivat saada pidot, jos tapahtuma ei ole täysi. Pitojen hinta päiväkävijöille 12 euroa.

Maksaminen

Maksut Keskiaikaseura Hukka ry.n tilille FI75 1025 3000 2099 43 BIC NDEAFIHH. Käytä viitettä 20145.

Myöhästymismaksu

5 euroa. Viimeinen maksu- ja varauspäivä on 10.11.2014. Ulkomailla asuvat saavat maksaa ovella ilman lisämaksua, kunhan ovat tehneet varauksen viimeistään 10.11.

Peruutusehdot

10.11. mennessä peruuttavat saavat takaisin koko maksun. Tämän jälkeen peruuttaville ei valitettavasti enää voida palauttaa mitään. Jos jättää ilmoittautumisensa peruuttamatta sekä maksamatta sekä saapumatta tapahtumaan, laskutetaan tapahtumamaksu myöhästymismaksuineen jälkikäteen ja siihen lisätään 3 euroa käsittelykuluja.

Kuljetukset

Tarvittaessa noutoja voidaan järjestää pientä korvausta (5 euroa / suunta) vastaan Rajamäeltä ja Hyvinkäältä. Ilmoitathan tarpeestasi ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin autokraatille, kuitenkin viimeistään viikkoa ennen.

Ajo-ohje

Helsingistä: Aja kolmostietä Helsingistä Tampereen suuntaan noin 30km, käänny Nurmijärvelle. Seuraa tätä tietä n. 12 km, aja Nurmijärven kirkonkylän ja Rajamäen ohi, kunnes tulet Hyvinkää-Hanko -risteykseen. Käänny Hangon suuntaan, ja aja n. 4 km, kunnes vastaan tulee tien vasemmalla puolella levähdyspaikka, jonne osoittaa kyltti, missä lukee ‘Grilli’. Levähdyspaikalta lähtee ‘Märkiön leirikeskus’ -viitoin varustettu kapea soratie, jota pitkin pääset leirikeskukseen.

Yhteystiedot

Autokraatti:
Donna Izabella del Cacco (Kirsi Karhapää)
email: varavouti ( @ ) hucca.org
+ 358 40 416 9888

Marski:
Paroni Mikael Karhu (Kalle Salminen)
email: kekri.ilmoittauminen ( @ ) gmail.com

Pääkokki:
Paronitar Agata Gren (Sanna-Mari Hietanen)
email: kekri.ilmoittauminen ( @ ) gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s