Tapahtumailmoitus – Event Announcement

Kekri – All Hallows Feast IX 25.-27.10.2019

Hukan pitäjällä on ilo kutsua teidät jälleen viettämään Kekriä, sadonkorjuun juhlaa! Tarjolla on jousiammuntaa, rottinkitaisteluja, laulua, pidot ja tietysti lämmin sauna.

 

Tapahtumapaikka

Tapahtuma on Kesärinteen leiri- ja kurssikeskuksessa. Kesärinne sijaitsee Tuusulassa, Rusutjärven rannalla, noin 5 km päässä Tuusulan keskustasta. Tapahtumapaikan osoite on Turaniementie 27, 04370 Rusutjärvi.

Tapahtumapaikalta löytyy monitoimirakennus, jossa on keittiö, ruokasali, sauna, pienehkö ryhmätyötila sekä pari majoitushuonetta. Lisäksi löytyy erillinen majoitusrakennus. Tapahtumapaikka sopii liikuntaesteisille vain osittain.

Tapahtumassa on sänkypaikkoja 62 hengelle. Huoneita on erikokoisia, mutta ylivoimaisesti suurin osa kahdeksan hengen huoneita. Tapahtumapaikalta löytyy peitot ja tyynyt, mutta lakanat jokaisen tarvitsee tuoda itse.

Tapahtumaan mahtuu jonkin verran päiväkävijöitä. Päiväkävijät eivät välttämättä mahdu pidoille.

Tapahtuma alkaa perjantaina klo 18 ja loppuu sunnuntaina klo 12. Tämän jälkeen kaikki ovat tervetulleita siivoamaan tapahtumapaikkaa iloisesti yhteisvoimin. Tapahtuma on “kostea” (ensisijaisesti vain mietoja alkoholijuomia). Tupakointi on sallittua vain merkityillä tupakointipaikoilla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 31.8.2019 klo 18 alkaen sähköpostitse osoitteeseen kekri.ilmoittautuminen@gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, keskiaikanimesi, syntymäaikasi jos et ole täysi-ikäinen, yhteystietosi, SCA/SKA jäsennumerosi (jos olet jäsen) sekä mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot. Jos ilmoitat useamman henkilön kerralla, tarkistathan, että em. tiedot tulevat kaikkien osalta mainituiksi. Huom! Emme pysty huomioimaan kaikkia ruokarajoitteita.

Hinnat

Tapahtumamaksu ja kaikki ateriat (iltapala, 2 aamiaista, lounas, pidot) maksavat SCA/SKA-jäsenelle 35  euroa ja ei-jäsenelle: 40 euroa. Lapsialennukset: 0-2-vuotiaat ilmaiseksi, 3-11-vuotiaat 15 euroa jäsenhinnalla ja ei-jäsen-hinnalla 17 euroa, 12 vuotta täyttäneet maksavat täyden hinnan. Kaikki alaikäiset pääsevät jäsenhinnalla, jos huoltaja on jäsen. Päiväkävijän hinta on 10 euroa sisältäen lounaan.

Maksaminen

Maksut Keskiaikaseura Hukka ry.n tilille FI75 1025 3000 2099 43

Myöhästymismaksu

Viimeinen maksu- ja varauspäivä on 1.10.2019. Myöhästymismaksu on 10 euroa. Ulkomailla asuvat saavat maksaa ovella ilman lisämaksua, kunhan ovat tehneet varauksen viimeistään 1.10.2019.

Peruutusehdot

1.10.2019 mennessä peruuttavat saavat takaisin koko maksun. Tämän jälkeen peruuttaville ei valitettavasti enää voida palauttaa mitään. Jos jättää ilmoittautumisensa peruuttamatta ja maksamatta sekä jättää saapumatta tapahtumaan, laskutetaan tapahtumamaksu myöhästymismaksuineen jälkikäteen ja siihen lisätään 3 euroa käsittelykuluja.

Ajo-ohje

Helsingin suunnasta: Aja Tuusulanväylää (tie 45) Tuusulan keskustan ohitse ja käänny vasemmalle Rusutjärventielle. Rusutjärventieltä käänny 650 metrin jälkeen Turaniementielle. Leirikeskus on risteyksestä vajaa 300 metrin päässä oikealla.

Tampereen suunnasta: Hämeenlinnan väylää (E12). Poistu liittymässä nro 14 Hämeentielle (tie nro 45). Seuraa tietä 45 noin 17,5 km, käänny oikealle Envallinkujalle. Aja 240 metriä ja käänny vasemmalle Turaniementielle.

 

Yhteystiedot

 

Autokraatti – Event Steward

Lady Elena (Liisa Oila)
kekri.ilmoittautuminen@gmail.com

Pääkokit – Food Steward

Lady Aurora vom Hasengraben & Rouva Walborg Liucoin

Jousimarski – Archery Marshal

Rouva Vallittu aff Hucca

Kalpamarski – Fencing Marshal

Mestari Pietari Uv

Rottinkimarski – Heavy Marshal

Herra Tuomas Tharo

Vastuuairut – Herald-in-Charge

Herr Johann vom Hasengraben

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s