Tapahtumailmoitus – Event Announcement

Kekri – All Hallows Feast VIII 19.-21.10.2018 Tuusulan Metsäpirtti

Hukan pitäjällä on ilo kutsua teidät jälleen viettämään Kekriä, sadonkorjuun juhlaa! Tarjolla on jousiammuntaa, rottinkitaisteluja, laulua, pidot ja tietysti lämmin sauna.

 

Tapahtumapaikka

Metsäpirtti sijaitsee Tuusulassa, Rusutjärven rannalla, noin 5 km päässä Tuusulan keskustasta. Tapahtumapaikan osoite on Turaniementie 61, 04370 Rusutjärvi.

Tapahtumapaikalta löytyy monitoimirakennus, jossa on keittiö, ruokasali ja majoitustilat wc- ja suihkutiloineen samassa rakennuksessa. Lisäksi rakennuksessa on erillinen luokkahuone luentoja varten. Järven rannassa on sauna ja grillikatos. Tapahtumapaikka sopii liikuntaesteisille vain osittain. Tapahtumapaikan maastoon on mahdollista pystyttää telttoja yöpymistä varten. Leirikeskuksessa on runsaasti ulkotilaa jousiammunnalle, matsaukselle ja muulle toiminnalle.

Tapahtumassa on sänkypaikkoja 40 hengelle. Majoittuminen tapahtuu neljän hengen huoneissa ja jokaisessa huoneessa on mahdollisuus yhteen ylimääräiseen lattiamajoituspaikkaan. Kaikki tarvitsevat omat lakanat, Lattialle majoittuvia pyydetään tuomaan lakanoiden lisäksi myös patja sekä peitto ja tyyny. Turvallisuussyistä makuupussia ei saa käyttää.

Tapahtumaan mahtuu runsaasti päiväkävijöitä. Päiväkävijöille on tarjolla pidot.

Tapahtuma alkaa perjantaina klo 18 ja loppuu sunnuntaina klo 12. Puolen päivän jälkeen paikallaolijoiden katsotaan olevan vapaaehtoista siivousapua. Tapahtuma on “kostea” (ensisijaisesti vain mietoja alkoholijuomia). Tupakointi on sallittua vain merkityillä tupakointipaikoilla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 1.9.2018 klo 18 alkaen sähköpostitse osoitteeseen kekri.ilmoittautuminen@gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, keskiaikanimesi, syntymäaikasi jos et ole täysi-ikäinen, yhteystietosi, SCA/SKA jäsennumerosi, mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot. Jos ilmoitat useamman henkilön kerralla, tarkistathan, että em. tiedot tulevat kaikkien osalta mainituiksi. Huom! Emme pysty huomioimaan kaikkia ruokarajoitteita.

Hinnat

Tapahtumamaksu ja kaikki ateriat (iltapala, 2 aamiaista, lounas, pidot) maksavat SCA/SKA-jäsenelle 40 euroa. Tapahtumamaksu ja kaikki ateriat ei-jäsenelle: 45 euroa. Lapsialennukset: 0-2-vuotiaat ilmaiseksi, 3-11-vuotiaat 25 euroa, 12 vuotta täyttäneet maksavat täyden hinnan. Kaikki alaikäiset pääsevät jäsenhinnalla, jos huoltaja on jäsen. Päiväkävijän hinta on 10 euroa sisältäen lounaan. Pitojen hinta päiväkävijöille on 12 euroa.

Maksaminen

Maksut Keskiaikaseura Hukka ry.n tilille FI75 1025 3000 2099 43

Myöhästymismaksu

Viimeinen maksu- ja varauspäivä on 1.10.2018. Myöhästymismaksu on 10 euroa. Ulkomailla asuvat saavat maksaa ovella ilman lisämaksua, kunhan ovat tehneet varauksen viimeistään 1.10.2018.

Peruutusehdot

1.10.2018 mennessä peruuttavat saavat takaisin koko maksun. Tämän jälkeen peruuttaville ei valitettavasti enää voida palauttaa mitään. Jos jättää ilmoittautumisensa peruuttamatta ja maksamatta sekä jättää saapumatta tapahtumaan, laskutetaan tapahtumamaksu myöhästymismaksuineen jälkikäteen ja siihen lisätään 3 euroa käsittelykuluja.

Ajo-ohje

Helsingin suunnasta: Aja Tuusulanväylää (tie 45) Tuusulan keskustan ohitse ja käänny vasemmalle Rusutjärventielle. Rusutjärventieltä käänny 650 metrin jälkeen Turaniementielle. Leirikeskus on risteyksestä 600 metrin päässä oikealla.

Tampereen suunnasta: Hämeenlinnan väylää (E12). Poistu liittymässä nro 14 Hämeentielle (tie nro 45). Seuraa tietä 45 noin 17,5 km, käänny oikealle Envallinkujalle. Aja 240 metriä ja käänny vasemmalle Turaniementielle.

Yhteystiedot

 

Autokraatti – Event Steward

Walborg Liucoin (Sini Lindgren)
kekri.ilmoittautuminen@gmail.com

Pääkokki – Food Steward

Rouva Adeliza Johansdotter

Jousimarski – Archery Marshal

Rouva Vallittu aff Hucca

Kalpamarski – Fencing Marshal

Mestari Pietari Uv

Rottinkimarski – Heavy Marshal

Herra Tuomas Tharo

Vastuuairut – Herald-in-Charge

Herr Johann vom Hasengraben

Mainokset

2 vastausta artikkeliin: Tapahtumailmoitus – Event Announcement

  1. Kuu sanoo:

    Voiko päiväkävijä siis vain marssia alueelle tutustumaan tapahtumaan ihan vapaasti (pääsymaksu tietty), ja onko ”ulkopuolisia” päiväkävijöitä yleensäkin ? 🙂

    • kekrijuhla sanoo:

      Hei. Meille päiväkävijä on henkilö, joka pukeutuu keskiaikavaatteisiin ja saa tulla tutustumaan meihin ja meidän toimintaamme. Me kokoonnumme tässä syksyllä vielä ennen tapahtumaamme Oulunkylän nuorisotalo Nuotalla sunnuntaisin. Siitä löydät tietoa http://www.hucca.org nettisivustolta enemmän. Samalla voit tutustua meihin jo etukäteen ja tietää, mitä odottaa tapahtumalta. Tervetuloa. =) Ja ulkopuolisia tulee toki meidän tapahtumiimme silloin tällöin. Yleensä joku on houkutellut mukaan. Ja kannattaa toki hieman kysellä vaatteita lainaan, jos ei jo omista sekä ruokailuvälineitä myös. =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s